Szolgáltatásaink

Egyéni és csoportos oktatási lehetőség gyermekek és felnőttek számára.

  • Ovi tenisz: A 4-6 éves gyermekek számára külön csoportokat szervezünk heti két alakalommal. Ennek a programnak a keretében gyermekek magas szintű mozgás koordinációs, ügyesség fejlesztő, koncentrálóképesség növelő gyakorlatokat sajátítanak el játékos keretek között. Ezen szolgáltatásokat óvodák figyelmébe is ajánljuk. /szállítást önállóan megoldjuk/

 

Ár: 8000 Ft/fő/hó (heti 1 alkalom)

  • Tenisziskola: Ezen programunkat iskolás korú gyermekek számára szervezzük, melyben elsajátítják a tenisz játék alapjait, szabályait, a foglalkozás során a gyermekek sok mozgásos intenzív edzésen vesznek részt. A tehetséges szándékukban töretlen gyermekeket átirányítjuk versenyzői csoportjainkba.

 

Ár: 12000Ft/fő/hó (heti 2 alkalom)

        7000Ft/fő/hó (heti 1 alkalom)

  • Verseny tenisz: Ezen csoportjainkban azon gyermekek vesznek részt, akiket szakembereink az óvodai és iskolai csoportjainkból kiválasztanak, tehetségük, hozzáállásuk és elkötelezettségük alapján. Versenyzőink résztvesznek a Magyar Tenisz Szövetség által kiírt bajnokságban illetve nemzetközi versenyeken.

 

Céljaink

Létesítményünkben nyáron 6 salakos nyitott és 1 db fix fedett pálya, télen 5 fedett pálya, kultúrált öltözők, tusolási lehetőség és büfé áll az érdeklődők rendelkezésére. 

 

Célunk: A gyerekek elsajátítják a tenisz alapjait, megtanulják a játék szabályait és magas szintű mozgástapasztalatokra tesznek szert. A tehetséges, szándékukban töretlen gyerekek átirányítása versenyzői csoportokba. Jelentkezhetnek középsős és nagycsoportos óvodások, illetve iskolások.

 

Érdeklődni lehet: Kovács Beáta 0620/5291664
Kovács István 0620/9277195

1173 Budapest, Gyökér u. 18. (Gyökér utcai teniszpálya)
Telefon: 258-7146